Novi rezervoar 24
71000 Sarajevo

}

Pon – Sub: 7:30 – 16:30
Ned: Zatvoreno

LOGIN

 

 

O nama

Tradicija utemeljena 1960

Preduzeće “Mujanovići” d.o.o. baštini porodičnu tradiciju proizvodnje suhog mesa još od 1960.godine. Po sadašnjoj organizaciji preduzeće posluje od 1997. godine kada i osnivamo farmu “Mujanovići” u Kadarićima kod Ilijaša. Godine 2005, Mujanovići doo odlučuju da uz kreditna sredstva, svoje znanje i svoj kapital, prošire proizvodne kapacitete farme. Te tako gradimo dvije nove hale za smještaj krupne stoke kapaciteta 300 grla i jednu staju za tov i uzgoj sitne stoke kapaciteta 500 grla.

Grla krupne stoke

Grla sitne stoke

Čemu smo opredjeljeni

Principi kojih se ne odričemo i kojim smo bezuslovno posvećeni

Misija

Na prvom mjestu naše poslovne politike je zdravlje porodice, zbog ovog nikad ne odustajemo od naše misije. A to je svakodnevna kontrola proizvodnje koja je garant zdravog i kvalitetnog proizvoda.

Proizvodi

U našoj ponudi možete pronaći svježe meso, proizvode od mesa, svježe mlijeko i mliječne proizvode kao i domaće povrće i voće. Svi proizvodi zadovoljavaju najviše standarde organske proizvodnje kojoj je naša kompanija istinski predana.

Kvalitet

Sve proizvode koje nudimo u našim trgovinama možete pronaći i u našim domovima. Sama ova činjenica je dokaz kvalitete koju promovišemo i zastupamo. Mi vodimo računa o zdravlju i naše i vaše porodice.
Kvalitet prije profita!

Modernizacija i standardi

2014 godine i pored teških uslova za rad, kako na domaćem tržištu tako i na inozemnom, rukovodstvo firme je donijelo hrabru odluku da se krene u proširenje asortimana proizvoda. Stoga smo u saradnji sa njemačkom firmom DeLaval realizovali projekt uzgoja krava za mužu. Danas farma Mujanovići, pored uzgoja i tova krupne i sitne stoke, posjeduje i pogon za uzgoj i mužu kapaciteta 150 krava. “Mujanovići” d.o.o od osnivanja pa do danas, se vodi sloganom: “Zdravlje porodice je uvijek na prvom mjestu”. Vođeni ovim motom i vizijom razvoja domaće privrede, uspjeli smo uz mnogo truda, da spojimo modernu tehnologiju i tradiciju naših krajeva. Rezultat tog rada je uspješna proizvodnja kvalitetnog domaćeg mesa i mesnih prerađevina.

Krava za mužu

Duluma zemljišta

Ponosni vlasnici certifikata

Dokaz naše opredjeljenosti za kvalitetan, zdrav i zakonski odobren i potvrđen kvalitet su i certifikati iz oblasti standarda proizvodnje hrane.