free portfolio website templates

Proizvodi

Tri riječi o našim proizvodima

Domaće - Kvalitetno - Tradicionalno

Mobirise

Meso

Farma Mujanovići od svog osnivanja pa do danas, se vodi jednim osnovnim sloganom, a to je "Zdravlje porodice je uvijek na prvom mjestu". Vođeni ovim motom i vizijom razvoja domaće privrede, farma Mujanovići je uspijela uz mnogo truda da spoji modernu tehnologiju i tradiciju naših krajeva. Rezultat ovog rada je uspješna proizvodnja kvalitetnog DOMAČEG mesa i proizvoda od mesa.

Mlijeko

Proizvodnja mlijeka i prerada je bazirana na tradicionalnoj proizvodnji zanatskog tipa, bez hemijskih dodataka (aditiva i konezrvanasa). Proizvodi se 7 vrsta sireva, gdje posbeno mjesto zauzimaju dimljeni sirevi ( tradicionalna kisela žarica i dimljeni masni sir). Proizvodnja se odvija svakodnevno, gdje prerađujemo 1000 l mlijeka i cijeli program prerade je svježeg tipa.

Mobirise
Mobirise

Povrće

U okviru proizvodnje povrća posjedujemo 1300 m2 površine pod plpastenicima, i na toj površini proizvodimo: paradajz, papriku , krastavac, špinat, mladi luk, blitvu, rukolu. Pored plasteničke proizvodnje proizvodimo i povrće na otvorenom: krompir, mrkva, buranija, luk, peršun, bamija,rotkvica i sl.
U okviru voćarske proizvodnje posjedujemo voćnjak od 7000 m2 gdje uzgajamo jabuku,krušku, šljivu i trešnju.
Uz sve navedeno posjedujemo 15 dunuma malinjaka i trenutno pod jagodom imamo površinu od 500 m2.

Adresa

Novi rezervoar 24                     
Sarajevo, 71000
Bosna i Hercegovina

Kontakt

Phone: + 387 33 485 126
Fax: + 387 33 485 125
mujanovici.doo@gmail.com

Linkovi

Facebook
LinkedIn